image image image
Campulung Situat în partea de nord-est a judetului Argeș, în depresiunea Câmpulug, pe cursul râului Târgu, afluent al Oltului, Campulungul  se află la o distanță de 157km față de București și 81km față de Pitești.
Restaurant Casa Blanca va pune la dispoziție un restaurant cu 40 de locuri, unde puteți savura delicioase preparate tradiționale romanești. 
Pensiune Pensiunea Casa Blanca dispune de
21 de locuri de cazare distribuite astfel:   6 camere cu pat matrimonial; 3 camere cu 2 paturi; o cameră cu 3 paturi.
Text Size

Nu stim altii cum sunt, dar cei care au venit o data la Casa Blanca revin cu cea mai mare placere. Sloganul nostru este, pe buna dreptate, "Calitate in toate!" pentru ca scopul nostru
este sa oferim servicii de cea mai buna calitate pentru oaspetii nostri.

Situat in prima capitala a Valahiei, in actualul Municipiu Campulung, Restaurantul-Pensiune Casa Blanca ofera cadrul potrivit pentru petrecerea momentelor implinite alaturi de familie, prieteni sau parteneri de afaceri.

Restaurantul dispune de 40 de locuri. Aici puteti savura deliciile bucatariei traditionale romanesti si specifice zonei. Preparatele va sunt oferite de bucatari cu peste 35 de ani de experienta in domeniu, pregatiti sa satisfaca si cele mai rafinate gusturi.

Pensiunea are o capacitate de 21 de locuri de cazare dispuse astfel: 6 camere cu pat matrimonial, 3 camere cu 2 paturi, o camera cu 3 paturi.

Casa Blanca :: Prezentare video

Fiecare camera este dotata cu televizor, grup sanitar si internet wireless.

Casa Blanca este localizata in Centrul Orasului Campulung Muscel, la 5 minute de Primarie (pe jos),
vis-a-vis de Casa Armatei.

....Linkuri utile:
muscel.ro
monografia.muscel.ro
primariacampulung.ro
turisminmuscel.wp.com

Campulung este situat in partea de nord a Judetului Arges, la 60 de kilometri fata de Pitesti si cca 120 de Brasov, pe DN 73. Este un oras cu o bogata istorie si traditie, atestat documentar in secolul XIV, un deosebit punct de atractie turistica prin cladirile de epoca, casele memoriale (peste 40) si obiectivele din si de langa centrul urban.

Va invitam la noi sa va convingeti de toate acestea si sa descoperiti si mai multe ca oaspeti si prieteni ai Pensiunii-Restaurant Casa Blanca!

 

Muscelul

campulung muscel

Bucatarie

campulung muscel

Panorama

campulung muscel